Nevena Nikolova

Nevena Couture създава рокли, които карат жените да мечтаят. Повече от 20 години основателката на марката, Невена Николова, превръща своята естетика в разпознаваеми и елегантни дрехи, образци на принципите на висшата мода. В ДНК на марката е най-висококачествената дантела – създадена в традициите на най-добрите френски ателиета. Nevena Couture облича този непреходен материал в духа на времето: комбинирайки иновативни технологии и занаятчийски умения, за да създаде облекла, които подчертават стила, остават адекватни и непреходни.

Всяка една дреха, излязла от ателието, е плод на дълги часове работа и прецизен ръчен труд. Изработката на някои модели може да отнеме до два месеца всекидневна работа. Детайлите са изпипани до съвършенство и изпълнението на дрехата е безупречно, както отвън, така и отвътре.

Усетът, качеството на материите и безупречната изработка, превръщат дрехите на Nevena Couture в дълготрайна и устойчива инвестиция в гардероба.

Кодовете на дискретния лукс могат да бъдат открити във всяка една дреха на марката. В нашето съвремие луксът трябва да бъде обвързан с устойчивото развитие. Ето защо, облеклата на марката са създадени с оптимално приложение на ресурсите, с етичен и прозрачен процес на работа. Те могат да бъдат поправяни – при необходимост или претворявани – по заявка на клиента. Идеята е да се насърчи осъзнатото и селективно потребление на мода, инвестицията в личния стил.

В своя подход към клиентите, Nevena Couture предлага пълен цикъл от услуги, включващ: индивидуална консултация, избор на модел и материи, снемане на мерки, проба/и, създаване на готова дреха и последваща поддръжка (поправка и/или претворяване на съответния модел).

 

 

Nevena Couture и околната среда

 

Логото на NevenaCouture представлява стилизирано изображение на цветето невен. Основополагащите 4 принципа на нашата марка ограждат венчелистчетата на лечебното растение.

Принципите, които изповядваме, са:

 

Местно производство и подкрепа на общността
Устойчивите облекла са тези, които имат кратък път до клиента. Ние вярваме в локалното производство и в уменията на нашия екип, поддържаме етични стандарти на работа и справедливо възнаграждение.

 

Занаятчийство и ноу-хау
В нашите облекла най-добрите традиционни практики във висшата мода се срещат с иновациите и технологиите.
 

Устойчив подход към материали и ресурси
Създаваме цялостния процес на дизайн и реализация с мисълта за оптимално планиране и влагане на ресурси.
 

Дизайн в подкрепа на кръговата икономика
Нашите дрехи са направени, за да живеят и радват своите притежатели дълго време. Те са създадени от най-висококачествени материи, с непреходни линии и технология на изработка. В нашата философия е заложена концепцията за поправка и претворяване.

Get in touch

We would be delighted to hear from you, whether it is for questions, details, our next collection ot potential appointments. Your wishes are dear to us, so feel free to get in touch.

Phone: +359887668696
София, бул. "Фритьоф Нансен" 25А